Eigen ontwerp laten maken
Bij Studio ZIP kan je ook kleding laten ontwerpen, of samen met ons je droomkleding ontwerpen. We laten ons graag inspireren door de nieuwe modetrends en de ontwerpen van onze eigen mode ontwerpers.

Wil je kleding laten ontwerpen? Dat kan aan de hand van een eigen ontwerp of idee . We spreken dit samen door en maken we eventueel een schets. Je kunt er ook voor kiezen om een ontwerpsessie met ons te doen. Dit houdt in dat we aan de hand van jouw ideeën verder gaan brainstormen, schetsen maken en eventueel een moodboard samenstellen met kleur, materiaal en vorm. Zo visualiseren we jouw wensen of komen samen tot iets beters.

kosten: Een ontwerpsessie kost €25,- per uur
duur: gemiddeld hebben we 2 uur nodig per kledingstuk

Als het ontwerp af is wordt er een patroon getekend en een pasmodel gemaakt van ongebleekte katoen. De werkwijze van kleding laten ontwerpen is verder gelijk aan maatkleding laten maken. We passen het model door, bespreken details en controleren of het pasmodel goed is qua maat. Daarna maken we het uiteindelijke kledingstuk uit de juiste stof. Wij geven je professioneel advies over stofkeuze. Je kunt ook gebruik maken van onze service om stof uit te zoeken. Zie voor meer informatie onze pagina’s over maatkleding en procedure.