Kledingproductie

Wij verzorgen kleine producties voor kledinglijnen voor merken en modelabels van particulieren en bedrijven. We kunnen je helpen bij het ontwikkelen van je ideeën en wensen voor lage productie aantallen. Wij zijn een klein bedrijf dat probeert het kleermakers ambacht in ere te houden. In Nederland zijn er nog maar weinig bedrijven die maatkleding en kleine producties kunnen maken. Juist in de mode-industrie is het zo belangrijk dat we de makers weer gaan zien en waarderen.

Samples

Wil je voor een nieuw product samples laten maken zodat je helemaal zeker weet dat het goed past en dat aan alles is gedacht voordat je overgaat op productie. Dat kan, neem contact met ons op om te zien wat er mogelijk is.

Lokaal en duurzaam kleding laten maken, dat kan!

De mode industrie is na de olie industrie de grootste vervuiler op aarde! Er worden enorme hoeveelheden pesticiden en water gebruikt en chemicaliën in rivieren gedumpt. Voor de productie van een spijkerbroek wordt er bijvoorbeeld 8000 liter water gebruikt. Daarnaast wordt bijna alle kleding in Azië geproduceerd waardoor er ook veel vervuild door het vervoer van deze kleding naar Europa.

We kopen in Nederland veel kleding en gooien ook weer veel weg. Door de enorm lage prijzen van veel kledingwinkels blijft het aantrekkelijk nieuwe kleding te kopen in plaats van het te laten repareren of vermaken. De kwaliteit van veel stoffen is stukken minder doordat er zo snel en goedkoop mogelijk wordt geproduceerd.

Het alternatief: slow fashion

Wij maken zogenaamde slow fashion. Maatkleding en kleine producties. Doordat we direct met de opdrachtgever samenwerken zijn er geen tussenlaagjes en schimmige sweatshops waar de kleding geproduceerd wordt. We maken gewoon alles zelf in ons atelier in Den Haag.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

info@studiozip.nl

Klanten

Open Now   https://www.opennow.nl/
vakantiebeurs

.

2COCOON    https://2cocoon.nl/