naam: Wendy
woonplaats: Delft
kledingstuk: herenpantalon
Anja en Jolanda hebben een ‘tangobroek’ gemaakt voor mijn vriend. Ik had op burdastyle.com zelf een mooi patroon gezien en Studio ZIP gevraagd om deze te maken. Ze hebben me goed geholpen met adviezen over soorten stof en hoe we de maatvoering van het patroon zo goed mogelijk konden gebruiken dat de broek lekker zit en soepel valt. Ik ben nogal onder de indruk van het resultaat en heb meteen gevraagd of ze het ‘maatwerkpatroon’ nog even willen bewaren voor een volgende broek. Mijn vriend is er ook heel blij mee en we hebben bij de tangoles alvast de eerste complimentjes geoogst!

naam: Marloes
woonplaats: Enschede
kledingstuk: jurk
Studio ZIP is een uiterst professioneel bedrijf. Allereerst ging de communicatie via mail en telefoon prima en toen de jurk klaar was was die precies zoals ik in gedachten had en door had gegeven.

naam: Richard
woonplaats: Den Haag
kledingstuk: heren blouse
Ik wilde graag een simpele herenblouse. Aangezien ik geen standaard maat heb is het moeilijk iets te vinden wat mij goed past. Dat is nu opgelost, ik heb een prima adres gevonden voor mijn maatkleding. Enkele woorden die ik van toepassing vind op Studio ZIP: meedenken, goed luisteren naar mijn wensen, veel inzet, prima resultaat, goede communicatie.